Kártya - Felelsz vagy mersz?

Egy igazán izgalmas játék lánybúcsúra ez a "Felelsz vagy mersz?" lánybúcsús kártyajáték. A benne található kártyák mindegyikén egy-egy kérdés és feladat található, melyek mindegyike vicces és szórakoztató, így a jókedv garantált a lánybúcsú partin. Sőt, hogy tovább fokozzuk a hangulatot, még üres kártyákat is tettünk a csomagba, amelyekre a saját kérdéseiteket és feladataitokat írhatjátok fel, így a játék teljesen személyre, azaz rátok szabható. Ne fogd vissza magad, engedd el a fantáziád és vicceld meg a többieket néhány izgalmas kérdéssel és feladattal, és nevessetek sokat közben. De vigyázz, mert lehet, hogy te leszel az, aki majd a legviccesebb kártyát kihúzza és a rajta lévő kérdés vagy feladat lehet, hogy éppen rád vár :)

A játékszabály:

Előre el kell döntenie a játékosoknak, hogy a soron következő kártyáról a „felelsz” vagy a „mersz” részt fogja-e teljesíteni, és ennek megfelelően a matricákat felragasztani a kártyára a "Felelsz" vagy a "Mersz" feliratok alá. A döntést még azelőtt kell meghoznia, mielőtt látná, hogy mi szerepel az adott kártya hátulján.

Ezután az első játékos felhúzza a legfelső kártyát, majd felolvassa a többieknek a rajta szereplő kérdést vagy feladatot, attól függően, hogy előzetesen mit választott, és válaszol a kérdésre vagy teljesíti a feladatot.

Ezután a soron következő játékosok ugyanígy tesznek, és addig megyünk körbe-körbe, amíg el nem fogynak a kártyák.