Kis fa tábla - Anya- A világot

Kérd csomagpontra vagy automatába már akár 1500 Ft-ért!

GLS szállítási idő: A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelésedet akár már másnap (vagy a következő munkanapon) átveheted.

MPL szállítási idő: Sajnos a másnapi kiszállítást nem tudjuk biztosítani, kiszállítás 30 munkanapon belül.

  • Termékleírás
  • Leírás

Ajándék Anyának

Aranyos kis ajándék anyának. Lepd meg ezzel a cuki süni mintájú kis talpas fa táblával. Tökéletes választás az édesanyádnak születésnapra, névnapra, anyák napjára, más különleges alkalmakra, vagy amikor szeretnél egy kis örömet szerezni neki.

A talpas tábla felületén vidám mosolygó süni látható, amely örömet hoz minden nap az otthonba.

Mérete 11cmx7, 5cm , így megfelelően látható és remek dekoratív elemként szolgál asztalon vagy szekrényen.

Azoknak ajánlott, akik szeretik az aranyos és vidám dekorációkat, valamint azoknak, akik szeretik a dekoratív és praktikus ajándékot.

Egyedi mintájával és vidám stílusával kitűnik a többi közül, és garantáltan mosolyt csal az édesanyád arcára.

Egy aranyos mintájú kis talpas fa tábla kedves és praktikus ajándék lehet az édesanyádnak, és számos okból is jó választás lesz:

  1. Dekoráció: Szépen illeszkedhet bármilyen konyhai vagy étkezői dekorációhoz, és egyúttal meghitt és otthonos hangulatot teremthet.

  2. Ezek a kis dekorációs tárgyak feldobják a konyhát vagy a szobát akár.

  3. Emlékek kialakítása: Az ajándékozás egy lehetőség arra, hogy emlékezetes pillanatokat teremts. Ha egy cuki mintás talpas fa táblát adsz az anyukádnak, minden alkalommal, amikor látja, emlékezni fog rád és az ajándékozás pillanatára.

  4. Személyes élmény: Egy ilyen ajándék egyedi és személyes, hiszen a cuki minta és a fa tábla kombinációja kiemeli az ajándékot az átlagos tárgyak közül. Ezáltal kifejezed az anyukád iránti szeretetedet és tiszteletedet.

  5. Kis ajándék, nagy öröm: A talpas fa tábla egy kis és aranyos ajándék, ami mégis sok örömet okozhat az édesanyánk számára. Nem szükséges nagy beruházás hozzá, de számára mégis sokat jelenthet.

  6. Egyedi és személyes: Ha egyedi vagy személyes kis fa táblát választunk az édesanyánk számára, az egy olyan ajándék lesz, amely kifejezi az ő egyediségét és a mi iránta érzett szeretetünket.

Így a kis talpas fa tábla egy kedves, praktikus és személyes ajándék lehet, amely minden alkalommal mosolyt csalhat az anyukánk arcára.

Ajánlott termékek