Kis fa tábla - Bátran kövesd a szívedet

Kérd csomagpontra vagy automatába már akár 1500 Ft-ért!

GLS szállítási idő: A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelésedet akár már másnap (vagy a következő munkanapon) átveheted.

MPL szállítási idő: Sajnos a másnapi kiszállítást nem tudjuk biztosítani, kiszállítás 30 munkanapon belül.

  • Termékleírás
  • Leírás

Ballagási Ajándék

Kis talpas fa tábla, mint ballagási ajándék. Remek választás, mivel praktikus és személyes ajándék is egyben. Lepd meg a ballagót ezzel a cuki maci mintájú kis talpas fa táblával. Tökéletes választás ballagási ajándékként.

A talpas tábla felületén vidám mosolygó maci látható, amely örömet hoz minden nap az otthonba.

Mérete 11cmx7, 5cm , így megfelelően látható és remek dekoratív elemként szolgál asztalon vagy szekrényen.

Azoknak ajánlott, akik szeretik az aranyos és vidám dekorációkat, valamint azoknak, akik szeretik a dekoratív és praktikus ajándékot.

Egy ballagásra szánt dekorációs asztali dísz különleges és emlékezetes ajándék lehet az ünnepeltnek.

Egy cuki mintájú asztali dísz remek választás lehet ballagási ajándékként számos okból:

Öröm és vidámság: Az ilyen típusú díszek mosolyt csalnak az arcokra és örömet szereznek az ünnepeltnek és a vendégeknek egyaránt.

  1. Dekoráció: Szépen illeszkedhet bármilyen íróasztalra vagy polcra dekorációhoz, és egyúttal meghitt és otthonos hangulatot teremthet.

  2. Ezek a kis dekorációs tárgyak feldobják a szobát.

  3. Emlékek kialakítása: Az ajándékozás egy lehetőség arra, hogy emlékezetes pillanatokat teremts. Ha egy cuki mintás talpas fa táblát adsz a ballagó diáknak minden alkalommal, amikor látja, emlékezni fog rád és az ajándékozás pillanatára.

  4. Személyes élmény: Egy ilyen ajándék egyedi és személyes, hiszen a cuki minta és a fa tábla kombinációja kiemeli az ajándékot az átlagos tárgyak közül.

  5. Kis ajándék, nagy öröm: A talpas fa tábla egy kis és aranyos ajándék, ami mégis sok örömet okozhat a ballagó diáknak. Nem szükséges nagy beruházás hozzá, de számára mégis sokat jelenthet.

  6. Egyedi és személyes: Ha egyedi vagy személyes kis fa táblát választunk a ballagó számára, az egy olyan ajándék lesz, amellyel örömöt szerzünk neki az eseményen.

Így a kis talpas fa tábla egy kedves, praktikus és személyes ajándék lehet, amely minden alkalommal mosolyt csalhat a ballagó arcára.

Ajánlott termékek