Merész húzás- Lánybúcsú feladatok (türkiz)

Kérd csomagpontra vagy automatába már akár 1500 Ft-ért!

GLS szállítási idő: A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelésedet akár már másnap (vagy a következő munkanapon) átveheted.

MPL szállítási idő: Sajnos a másnapi kiszállítást nem tudjuk biztosítani, kiszállítás 30 munkanapon belül.

  • Termékleírás
  • Leírás

Merész Húzás: Lánybúcsú Feladatok - Plüss Zsák 

Az egyedi és szórakoztató lánybúcsús élményekhez itt a Merész Húzás játék, amely garantáltan feldobja a bulit. Ez a lánybúcsús party kellék 12 darab fa zsetont tartalmaz, mindegyiken egy-egy különböző feladattal, hogy még emlékezetesebbé tegye az eseményt.

A fa zsetonok mérete ideális, így könnyen kézben tarthatók és kihúzhatók legyenek a plüss zsákból, melynek mérete 13 cm x 10 cm. 

A játék menete egyszerű: a zsákból zsetont kell húzni, majd elvégzi a rajta szereplő feladatot. Ezek a feladatok lehetnek vicces, merész vagy éppen érzelmes kihívások, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcokra és még közelebb hozzák a résztvevőket.

A plüss zsák és a fa zsetonok együttesen alkotnak egy olyan játékot, amely feldobja az estét és emlékezetessé teszi a lánybúcsút. Az egyedi méretű és dizájnú plüss zsák könnyen beilleszthető bármilyen buli vagy összejövetel hangulatába.

Légy kreatív és egyedi az ajándékozásban, és szerezd be ezt a Merész Húzás játékot a lánybúcsúra, amely garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt és összehozza a csapatot!

Ajánlott termékek