Babaváró foci labda

Szín

Kérd csomagpontra vagy automatába már akár 1500 Ft-ért!

GLS szállítási idő: A munkanapokon 12 óráig leadott megrendelésedet akár már másnap (vagy a következő munkanapon) átveheted.

MPL szállítási idő: Sajnos a másnapi kiszállítást nem tudjuk biztosítani, kiszállítás 30 munkanapon belül.

  • Termékleírás
  • Leírás

Egyre divatosabb a babaváró buli.

Ekkor derül ki néha a szülőknek is a baba neme, hogy a családba kisfiú vagy kislány érkezik majd.

Ha éppen most készülsz egy babaváró buli megszervezésére, vagy Neked lesz (Gratulálunk!) akkor segítünk néhány ötlettel  hogy ez az összejövetel valóban emlékezetesre és tökéletesre sikerüljön.

Babaváró foci készlet egy kreatív és szórakoztató szórakoztató annak, hogy bejelentd a baba nemét egy babaváró bulin vagy otthoni eseményen. A csomag tartalmaz egy fekete-fehér műanyag focilabdát és egy csomag port.

A készlet használata egyszerű: töltsd meg a műanyag focilabdát a porral, majd rúgd szét a megfelelő pillanatban. Amikor a lufi szétrobban, és a por látványosan hulik ki belőle, jelezve, hogy egy kislány, vagy kisfiú érkezik a családba.

Ez a készlet egyedülálló és izgalmas módja annak, hogy meglepetést okozz a család és barátok számára, és a vendégek izgatottan várhatják a pillanatot, amikor a focit elrúgod Ez az esemény emlékezetessé és különlegessé teszi a babaváró bulit, és egy pozitív hangulathoz és örömteli légkörhöz.

Más színekben

Ajánlott termékek